CakeSmash

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde toetjes... 
uw kind mag alles in deze nieuwe rage: de CakeSmash ;-)

Een CakeSmash is een fotoshoot van uw kind met een speciaal handgemaakte cupcaketaart. Het leuke is dat je kindje daarmee ongegeneerd mag kliederen, eten en natuurlijk CakeSmashen! De ongedwongen sfeer en ongekende vrijheid geeft uw kind alle kans lekker ‘stout’ spontaan te zijn. Een superleuke ervaring die wordt vastgelegd door dé kinderfotograaf uit Houten. Onze CakeSmash is een supersmashing herinnering aan de peutertijd van uw kleintje en natuurlijk de perfecte gelegenheid om de feestelijkste foto’s en de leukste uitnodiging voor een verjaardagspartijtje te verkrijgen.

Vooraf wordt besproken wat voor kleur cupcaketaart je wilt voor de CakeSmash. Zo kan deze worden afgestemd op de kleding en/of decoraties. Deze cupcake-taarten worden verzorgd door Sugar-Sweet Cakes in Style. Behalve dat deze er echt prachtig uit zien, zijn ze ook nog eens smashing smullend en daardoor komt uw kind absoluut genietend op de foto’s.

Standaard arrangement voor 249,- euro bevat:

  • Fotoshoot van een uur voor 1 kind
  • 1 cupcaketaart (in de kleur van uw keuze)
  • Digitale nabewerkte foto’s in hoge resolutie

Heeft u andere wensen, dan kunnen we een arrangement op maat leveren. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven via: info@tpagthuys.nl

Klik op onderstaande link en blader door CakeSmash foto’s: http://albums.tpagthuys.nl/cakesmash