Bruiloft

Jullie bruiloft:
De mooiste dag van jullie leven met alle momenten en emoties wil je natuurlijk professioneel vast laten leggen. 't Pagthuys fotografie biedt flexibele en betaalbare trouwreportages. Wij kunnen alleen de bruiloftshoot en de ceremonie doen, maar ook een hele dag vastleggen; vanaf het moment dat de jurk aangaat tot en met de receptie en zelfs het feest.

Werkwijze

Ik maak met jullie graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de dag door te nemen en evt. wensen te bespreken, waaronder de locatie voor een mooie fotoshoot: meestal zijn we ongeveer een uur bezig met de fotosessie, maar dat kan ook korter of langer zijn, afhankelijk van jullie dagindeling.
Wanneer ik er al tijdens de voorbereidingen al bij ben, kan ik alle details van de jurk, de schoenen en de decoraties kan fotograferen. En het is natuurlijk leuk om ook de opgetogen sfeer aan het begin van de dag mee te nemen ! Uiteraard ben ik bij de ceremonie, maar ook het aansnijden van de taart, de receptie, de openingsdans en het feest kan ik voor jullie vastleggen.

Tarieven

De trouwreportages van ’t Pagthuys fotografie kosten € 99,= per uur. Wanneer wij jullie hele trouwdag fotograferen wordt hier (afhankelijk van het totaal aantal uren) korting op verleend. In dat geval zullen wij een persoonlijke offerte uitbrengen. Alle tarieven zijn inclusief btw, nabewerken, reiskosten en kennismakingsgesprek. Jullie krijgen alle foto’s digitaal in hoge resolutie. Een album is nog niet inbegrepen.

Loveshoot

Een loveshoot, ook wel ‘preweddingshoot’ genoemd, is leuk om te doen, een mooie herinnering voor later en goed om alvast te wennen aan het gefotografeerd worden. Jullie kunnen die foto’s natuurlijk ook gebruiken op de uitnodiging 😉

Een loveshoot is natuurlijk ook los te boeken zonder bruiloft. Daarvoor gelden de tarieven zoals vermeld op http://fotografie.tpagthuysnl/tarieven.

Trash-the-Dress

Een trash-the-dress, is leuk om te doen wanneer je van mening bent dat anders jouw jurk toch maar ergens gaat verstoffen. De mate waarin jouw jurk wel of niet voor altijd ‘vernietigd’ wordt, bepalen we vooraf, net als de wijze waarop. Een leuke en bijzondere herinnering voor later en jullie kunnen die foto’s natuurlijk ook gebruiken op de bedankjes 😉

Een trash-the-dress is natuurlijk ook los te boeken zonder bruiloft. Daarvoor gelden de tarieven zoals vermeld op http://fotografie.tpagthuysnl/tarieven.

Info

Willen jullie meer weten over onze trouwreportages? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag al jullie wensen.