Bellypaint

BELLYPAINTSHOOT: 
Je mooie buik upgraden naar een kunstwerk en perfect laten vastleggen voor als de kleine echt groot is ;-)

In de laatste 2 maanden van je zwangerschap kun je bij ’t Pagthuys fotografie een prachtige zwangerschapshoot laten maken om één van de mooiste momenten uit je leven te laten vereeuwigen en wellicht te gebruiken voor het geboortekaartje.

Met een bellypaint voeg je hier nog wat extra’s aan toe. Wanneer je deze foto’s gebruikt voor het geboortekaartje, kun je bijvoorbeeld de naam van je kindje er in verwerken. Als deze foto’s professioneel zijn vastgelegd heb je originele herinneringen in het eerste fotoalbum van je kindje en bijvoorbeeld ook als mooie afdruk aan de muur op de babykamer.

’t Pagthuys fotografie levert altijd de mooiste foto’s met de hoogste kwaliteit. Wij hebben de apparatuur en vooral de ervaring om jou, je buik en anderen die je daarbij ook op de foto wilt hebben op de beste manier creatief vast te leggen.

Een bellypaint is een buikschildering, maar uiteraard kun je meerdere delen van het lichaam of anderen personen zoals je partner of kinderen mee laten schminken. Maak je wensen kenbaar en wij geven een gedetailleerde offerte. De beste periode voor een bellypaint is tussen de 33ste en 37ste week van de zwangerschap.

Vooraf overleggen we hoe jij wilt dat het er uit kom te zien. In beginsel lever je zelf plaatjes en ideeën aan, maar natuurlijk zullen wij daarbij ook helpen. Gezamenlijk zullen we tot een mooi resultaat komen.

Wij maken gebruik van professionele schmink op waterbasis van de merken Grimas en Superstar. Deze schmink is uiterst veilig, dus je kan de buikschildering de hele dag laten zitten en aan anderen tonen.

Neem vrijblijvend contact met ons op: fotografie@tpagthuys.nl

Een Bellypaintshoot inclusief alle nabewerkte foto’s digitaal in hoge resolutie kost € 219,-. 

Kijk voor meer tarieven op http://fotografie.tpagthuysnl/tarieven.

Heeft u andere wensen, dan kunnen we een arrangement op maat leveren.

Vraag naar de mogelijkheden en tarieven via: info@tpagthuys.nl