Portretten

ONZE WERKWIJZE
Afspraak

Elke fotoshoot begint met een afspraak maken. Plan deze bij voorkeur op een dag dat er geen andere drukke activiteiten zijn, zodat iedereen ontspannen is.  Voor kleine kinderen is het altijd erg fijn om eerst even rond te kunnen kijken en een praatje met ze te kunnen maken voordat we met de sessie beginnen. Met kinderen van 5 jaar of jonger, kun je het beste in de ochtend een fotosessie plannen. Bel of e-mail ons voor een afspraak! Afhankelijk van onze agenda kun je meestal snel terecht voor je fotosessie.

Kledingadvies

Rustige basic kleding, het liefst wit met een spijkerbroek of lichtgrijs, beige, zacht roze of zacht blauw. Liever geen drukke prints of logo’s op de kleding. U mag natuurlijk wat extra kleding meenemen, maar in de regel kan er slechts 1 keer worden omgekleed. Een goede kledingkeuze is van groot belang voor het uiteindelijke resultaat!

Accesoires

Het is altijd leuk om extra accessoires mee te nemen. Bijvoorbeeld: een muts, hoedje, zonnebril, sjaal, ketting of armbandjes. Dat geldt niet voor alle foto’s maar kan zeker een leuke aanvulling zijn en zorgt voor extra variatie. Voor kleine kinderen kan het handig zijn om hun lievelingsknuffel mee te nemen, maar haal deze pas uit uw tas op het moment dat het echt nodig is!

Resultaat

Ongeveer een week na je fotosessie kom je terug voor je bestelafspraak. Tijdens de bestelafspraak laten we de foto’s op een groot scherm zien. We beginnen met een slideshow en daarna bekijken we rustig alle foto’s. Op dat moment kies je welke foto’s je graag wilt afdrukken en op welke wijze/formaat. De levertijd van de afdrukken is over het algemeen 2 weken.

Digitaal

Onze studio is gericht op het maken van foto’s als kunst voor aan je muur of in een uniek ontworpen fotoalbum. Wij zijn dus niet ingesteld op alleen het leveren van een ‘onaf’ product, zoals (hoge resolutie) digitale bestanden. Wel kunnen de digitale bestanden (lage resolutie) tegen meerprijs worden afgenomen. Buiten de “gewone” afdrukken kunnen we uw foto’s afdrukken op canvas, metaal, aluminium, hout, dibond (achter plexiglas), enz.

Studio

Om u scherpe tarieven te kunnen bieden, hebben wij onze studio “aan huis”.  Wij hebben een grote ruimte tot onze beschikking waarin ook groepen geen enkel probleem zijn.

Locatie

Uiteraard maken wij ook portretten op locatie. Dat kan zowel buiten als binnen of een combinatie zijn. U bent zelf verantwoordelijk dat u gegarandeerd toegang en zonodig toestemming hebt. Zorg bij een buitenlocatie altijd voor een plan B(innen) mochten de (weers)omstandigheden niet meewerken. Controleer daags voor de shoot of de locatie nog steeds in orde is en er bijvoorbeeld niet onverwachts hinderende werkzaamheden zijn of worden uitgevoerd.