Tarieven

Een fotosessie kost € 30,00 en duurt gemiddeld een half uur tot een uur. We kijken niet op een minuutje en nemen, voor zover onze agenda dat toelaat, de tijd die we nodig hebben om tot een mooi aantal geslaagde foto’s te komen. Zeker kleine kinderen moeten vaak eerst wat ‘acclimatiseren’. Soms zijn ze fototechnisch het best vast te leggen als ze fris met de shoot beginnen en soms pas nadat ze een beetje aan alles gewend zijn. Wij laten ons dicteren door de situatie en hebben daarbij natuurlijk ook onze trucjes om iedereen leuk en spontaan op de foto te krijgen. De tarieven van onze arrangementen zijn inclusief deze fotosessie.

’t Pagthuys fotografie biedt u standaard arrangementen en een vrije keuze aan:

Budget-arrangement *
Fotosessie plus 5 nabewerkte foto's digitaal voor slechts € 99,- (achteraf upgraden naar ons digitaal-arrangement mogelijk)
Digitaal-arrangement *
Fotosessie plus alle nabewerkte foto's digitaal voor € 159,- (totaal aantal foto's afhankelijk van de mate van medewerking van alle geportretteerden)
Afdruk-arrangement 
Fotosessie plus 1 afdruk van 20x30 cm en 4 afdrukken van 13x18 cm voor € 79,- (achteraf nabestellen mogelijk)
Decoratief-arrangement
Fotosessie plus 1 foto naar keuze van 50x50 cm of 60x40 cm op canvas met baklijst of op whitewash vurenhout of op hd-metal voor € 129,- (achteraf nabestellen mogelijk)
Vrije keuze:
Een fotosessie van € 30,- 
Vervolgens maakt u een selectie welke foto('s) u op welk materiaal en in welk formaat wilt laten afdrukken of alsnog digitaal bestelt. U kunt dus voor slechts € 39,99 klaar zijn. Zie onze losse tarieven hieronder. Wanneer u na de shoot alsnog kiest voor een arrangement, wordt die prijs met dit reeds betaalde bedrag verminderd.

 

Enkele prijsvoorbeelden:

Voor grote/afwijkende bestellingen en/of combinaties van arrangementen leveren wij graag een offerte op maat.

Afdrukken:

Glans of matte afdruk op Fuji Digital Professional II fotopapier
– formaat 13×13 / 13×18 cm € 9,99
– formaat 20×20 / 20×30 cm € 19,99
– formaat 40×40 / 40×60 cm€ 29,99
Glans of matte zwart/wit afdruk op Ilford Galerie fotopapier
– formaat 20×20 / 20×30 cm € 39,99
Schitterende kleurintense Fuji DP II Pearl Glossy Poster
– formaat 76×76 / 76×115 cm € 73,95
Hoogwaardig UV-bestendig topkwaliteit Canvas
– formaat 50x50x3 cm € 65,95
– formaat 60x90x3 cm € 79,95
Kleurecht topkwaliteit Whitewash Vurenhout
– formaat 40x60x2+2 cm € 110,95
– formaat 50x50x2+2 cm € 113,95
Haarscherp, megasterk, kras- en waterbestendig HD-Metal glans of mat
– formaat 50×50 cm € 108,95

Bovengenoemd zijn slechts enkele voorbeelden. Wij kunnen bijna elk gewenst formaat leveren en tegenwoordig ook op een grote diversiteit aan materialen. Tarieven van andere formaten of afdrukken op andere materialen en natuurlijk onze prachtige fotoboeken leveren wij op aanvraag.

Collages:

Een professionele collage zonder van 3, 4 of 5 studiofoto’s (inclusief 2 correctieronden) kost € 10,00 plus € 8,99 per geselecteerde foto.
Wanneer de foto’s in onze studio zijn gemaakt, zijn er geen fotoranden/overgangen en overlappen witte delen elkaar onzichtbaar.
Een door u goedgekeurde collage wordt een hoge resolutie foto op zichzelf, die u vervolgens tegen onze normale tarieven, op elk gewenst formaat en materiaal kunt laten afdrukken.

Fotoalbums:

Onze zeer luxe fotoalbums hebben standaard vlakliggende pagina’s zonder lelijke vouwen of naden. Uw album wordt op echt fotopapier belicht, waardoor kleuren extra mooi en sprankelend zijn. Elk album heeft standaard een hardcover en bevat geen logo’s of barcodes. De fotokaft is bovendien extra gecoat waardoor zowel de kaft als uw album extra beschermd zijn.
Een speciaal voor u samengesteld luxe fotoalbum van € 299,- bevat standaard: 24 pagina’s, een inhoud van 12 tot 36 foto’s en een coverfoto. Op een gelijktijdig besteld duplicaat album ontvangt u 50% korting.
Een fotoalbum in het formaat 30x30cm en 30x45cm kunt u nog completer maken met een luxe bewaarbox. Onze bewaarbox is zowel een elegante geschenkverpakking als een mooie manier om uw album in te bewaren. Deze bewaarbox kost € 20,- en is verkrijgbaar in antraciet of (gebroken) wit.

Digitaal:

Hoge resolutie fotobestand € 49,00
75% korting bij bestelling van 10 of meer hoge resolutie fotobestanden tegelijk.
Vraag ons een offerte wanneer u uw volledige photoshoot digitaal als hoge resolutie fotobestanden wilt ontvangen. *

* ’t Pagthuys fotografie is met name gericht op het maken van foto’s als kunst voor aan de muur, ingelijst of in een fotoalbum. Met het leveren van digitale bestanden verliezen wij de controle over het product en dus over onze hoge kwaliteit. Wij kunnen derhalve geen garantie bieden over fotoproducten die daaruit voortvloeien.