Afdrukgarantie

’t Pagthuys fotografie is met name gericht op het maken van foto’s als kunst voor aan de muur, ingelijst of in een fotoalbum. Met het leveren van digitale bestanden verliezen wij de controle over het product en dus over onze hoge kwaliteit. Wij kunnen derhalve geen garantie bieden over fotoproducten die daaruit voortvloeien. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en/of afwijkingen van afdrukken die niet via ons zijn afgeleverd!

Het afdrukken geven wij uit handen aan professionele centrales, welke door ons met grote zorg zijn geselecteerd. Hierdoor leveren en garanderen wij u hoge kwaliteit met de mooiste resultaten. Wij gebruiken hiervoor exact dezelfde foto’s, zondere enige verdere nabewerking, zoals wij die ook digitaal aan u leveren.

Elke foto wordt door ons met precisie samengesteld… kleur, contrast, helderheid, uitsnede, enzovoort. Elke (artistieke) bewerking hierop is niet toegestaan. Wenst u een bepaalde aanpassing, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan de haalbaarheid beoordelen en of het artistiek verantwoord is. In de meeste gevallen zullen wij dit (bij één of slechts enkele foto’s) kosteloos voor u uitvoeren.

Tenzij anders overeengekomen, zal ons watermerk of onze naamsvermelding nooit op de voorzijde van de door ons geleverde afdrukken zichtbaar zijn.